Blog

Inspiratie: Winter Wonderland cake

small 22 december 2014 by Jolien | Filed under Inspiratie.

 photo DSC_0682-001-1.jpg

Een tijdje geleden mocht ik een taartje maken waar ik volledige carte blanche bij kreeg. Leuk natuurlijk! Al een hele poos stond er al een soort van Winter Wonderland cake op mijn ‘taarten die ik ooit nog eens wil maken’-lijstje, dus dit leek de ideale gelegenheid. We krijgen dit jaar geen ‘echte’ winter, dus we doen het maar in de vorm van een taart!

Intussen heb ik de taart al netjes afgeleverd aan de gelukkige bestemmeling, maar het leek me wel leuk om dit exemplaar ook met jullie te delen. Enerzijds omdat het misschien een inspiratie kan zijn voor velen onder jullie en anderzijds omdat ik er stiekem ook wel trots op ben hihi.

 photo DSC_0684.jpg

 photo DSC_0686-001-1.jpg

 photo DSC_0688.jpg

 photo DSC_0700-001.jpg

Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar jullie winterse creaties! Wat hebben jullie zoal gemaakt? Laat het me zeker weten bij de comments!Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Current ye@r *