Blog

Eenvoudige kerstcupcakes

small 23 december 2014 by Jolien | Filed under Inspiratie.

 photo IMG_3486.jpg

Kerstmis komt steeds dichterbij dus het werd tijd om ook dit jaar weer kerstcupcakes te maken. Want bij feest horen cupcakes natuurlijk! Bovendien vind ik kerstcupcakes er ook altijd zo feestelijk uitzien. Ik denk dat het door het kleurgebruik komt. Traditioneel kies ik altijd voor de drie basiskleuren: wit, rood & groen. Kerst op zijn best!

Als basis kies ik meestal voor een gewone vanille cupcake maar het is bijvoorbeeld ook erg lekker om er een vleugje kaneel aan toe te voegen. Zo ruikt je hele huis ook nog eens naar Kerst.

 photo IMG_3487.jpg

 photo IMG_3491.jpg

Daarna is het tijd voor de versiering! Het hoeft echter niet altijd ingewikkeld te zijn om een mooi resultaat te hebben! Bij bovenstaande cupcake gebruikte ik eenvoudige stempels. Deze houten of plastic stempels vind je nu volop in de winkels, dus inslaan die handel! Stempels zijn trouwens altijd leuk om je cupcakes een originele touch mee te geven.

 photo IMG_3492.jpg

Deze cupcakes zijn ook ideaal om cadeau te geven. Verpak ze in een leuk zakje of doosje, doe er een feestelijk lint rond en klaar is je eetbare cadeau.

Deze blogpost is geschreven door Jolien van Joli Gâteau

Jolien is sinds ruim vijf jaar gebeten door het bakvirus. Vooral taarten, cupcakes en andere zoetigheden hebben haar hart gestolen. Op haar blog Joli Gâteau laat ze je meegenieten van wat ze maakt. Als je op de hoogte wilt blijven van haar tips, recepten en ontdekkingen, kijk dan op haar Facebookpagina of volg haar op Twitter.Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Current ye@r *